100% Made in Germany 1923 óta

db (0)

Használati feltételek

Megrendelés, vásárlás:

A webáruházban csak regisztrálás után tud rendelést leadni. Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetőek, mennyiségük megváltoztatható. A megrendelés általában akkor lép életbe, ha e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolja azt munkatársunk, vagy a rendelés kiszállításáról küld értesítést. Az áruházi rendszer által küldött gépi visszaigazolás nem jelenti automatikusan a rendelés elfogadását, csak annak rögzítését.

A megrendelés lépései:

- lépjen be a megadott felhasználó nevével és jelszavával. (ezt a kiválasztott termékek után is megteheti)

- válassza ki a megvásárolandó termékeket és tegye azokat kosárba

- ellenőrizze a megvásárolandó termékek listáját és azok összegét

- válassza ki a szállítási módot

- válassza ki a fizetési módot

- adja meg a szállítási címet és ha megjegyzése lenne a megrendeléssel kapcsolatosan, tegye meg
- küldje el megrendelését

- e-mailben értesítést kap a rendelés rögzítéséről

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely a magyarországi törvényes általános forgalmi adót (27%)  is tartalmazza.
A vásárló a rendelés leadásával elfogadja a webáruház használati feltételeit és azokat betartja.

Termékgarancia:

Ha az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A termék reklamációról a lehető leghamarabb értesítést kérünk e-mailen.

FONTOS ! Amennyiben a csomag hibásan, sérülten érkezik a futárszolgálat képviselőjével azonnal jegyzőkönyvet kell felvenni. A sérülésről utólag sem cégünk, sem a futárszolgálat jegyzőkönyvet nem tudunk elfogadni!
Kérjük átvételkor ellenőrizze a csomag épségét!
Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Magyar törvények, rendelkezések irányadóak.

A vásárlástól való elállás joga:

A megrendelése során Ön élhet a feltétel nélküli elállási jogával.

A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. 
(Webáruházunk esetében ez 14 nap!) 
Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 30 napon belül visszatéríti. A vásárló az átvétel dátumát a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke alapján tudja igazolni. Az esetleges sérülések, rongálódások során az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Szavatosság:

A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását webáruházunk ügyfélszolgálata felé. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. (sérülés, rongálódás)

Fontos:
- A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.
- Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.

Panasz esetén:

Cégünk célja a megrendelő megfelelő kiszolgálása, a rendelt termék épségben történő átadása a Vevő megelégedésére. Amennyiben a megrendelőnek ennek ellenére valamilyen panasza merül fel a vásárlási szerződéssel, vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a kapcsolat menüpont alatt lévő elérhetőségeken keresztül teheti meg. Számunkra fontos hogy a lehető legnagyobb megelégedettséggel térjen vissza áruházunkba a vásárló, ezért minden problémát próbálunk a lehető legrugalmasabban, leggyorsabban kezelni.

Személyes adatok biztonsága:

A személyes adatok kezelése és feldolgozása során az Eladó különös gondot fordít. Megrendelőink személyes adatait harmadik fél részére semmilyen célból vagy okból át nem adjuk. Megrendelés esetén azonban az ügyfél szállítási címét és telefonszámát a futárnak kiadjuk, mivel ez elengedhetetlen a kézbesítés érdekében.

A megrendelés során csak olyan adatokat kérünk, - név, cím, telefonszám, amely szükséges az Ön számlájának kiállításához, a megrendelt árucikk kiszállításához.

Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal.