100% Made in Germany 1923 óta

db (0)

Original Löwe Profi metszőollók

Origina Löwe metszőollók

A Gebr. Schröder Gmbh, a német Löwe Original professzionális metszőollók gyártója immár 100 éves tapasztalattal állít elő kertészei és ipari vágóeszközöket, amiket a közismert német precíz gyártástechnológia, és magas minőség jellemez.

Ez a cég volt a világon az első, aki megalkotta és szabadalmaztatta a mellévágós és a forgónyeles típusok mellett a rávágó rendszerű metszőollókat, amelyek a cég vezető termékei azóta is.

Minden Löwe metszőolló háromféle, egyenes, hajlított, illetve forgó nyéllel készül.
Széles választék alapján mindenki megtalálja a maga számára legkényelmesebb ollót.
Felsőkategóriás ollóit és ágvágóit a hazai termelők számára viszonteladók forgalmazzák országszerte, melynek a kizárólagos gyári képviseletét a vitnyédi Pannónia Üzletház Vitnyéd látja el.

A gyártó nagy gondot fordít a kertészeti metszőollók és ágvágók folyamatos innovációjára.
 Németországban és Ausztriában a szőlőkben, gyümölcsösökben és az erdészeti kultúrákban rendszerint ezeket a típusokat részesítik előnyben.

Ezek a modern ollók könnyített kivitelben készülnek, emellett az anyaguk rendkívül időtálló, edzett nemesacél, a markolatok pedig tartós műanyagból, fém erősítéssel készülnek.

A Löwe Original metszőollók és ágvágók esetében egyedülálló, hogy minden egyes alkatrészükcserélhető, a szétszerelés és a csere könnyen elvégezhető.

A Löwe ollókra és ágvágókra garanciát ad a gyártó. A rendeltetésszerű használatból adódó, anyaghibára visszavezethető meghibásodás esetén a gyár ingyen biztosítja a cserealkatrészt,
vagy a csereollót.

A cserealkatrészeket a gyár a magyarországi kizárólagos gyári importőrön keresztül, /vitnyédi Pannónia Üzletház/ kötelezően biztosítja.

 az ollok kiralya